Hannes rom

Mitt foto
Navn:
Sted: Nittedal, Akershus, Norway

Jeg er en hjemmeværende mamma som er veldig glad i håndarbeide, katter, akvarie og alt som gror av planter og trær. Min hoved hobby er vel lappesøm. Jeg er gift og har to flotte døtre på 20 og 14 år.

torsdag 19. mars 2009

Våren kommer, sakte, men sikkert :)





Nå er jeg på jakt etter vårtegn. Titter rundt meg når jeg er ute, og hører fuglene kvittrer høyere og høyere for hver dag som går.



I dag er det i tillegg nydelig vær, og solen varmer inn i stua.
Jeg trives godt med at våren kommer, og at vi går mot en varmere årstid:)
Setter inn et bilde av genseren til Kaia. Den ble ferdig for en stund siden.
Den er strikket i Fairytail, alpakkaull.Jeg har ikke brukt mønster, og den er strikket etter Kaias ønsker.
Hun har den på for første gang i dag.
I dag skal hun på sitt første skoleball, og hun kommer til å se nydelig ut :)



Mandag reiser jeg til Skogli opptrenings senter for andre gang. Var der for et år siden.
Jeg gleder meg og håper dette oppholdet vil styrke meg og gjøre meg klar til å jobbe like mye som jeg gjorde før jeg falt og fikk en ryggmargskade.






Nå skal jeg prøve å sette inn noen bilder, men lover ingen ting. Denne pc`n er ikke helt frisk, og vil ikke altid overføre bilder!
Jeg får meg en ny lapptopp som jeg skal ha med til Skogli :)Det blir fint at jeg kan holde meg oppdatert på det som skjer på nettet:)

Hanne






onsdag 4. mars 2009

Arbeider på gang :)

Her er noe av det jeg holder på med for tiden, ved siden av strikking.





Slumreteppet til svigemor begynner å ta form. Jeg tror det blir et deilig teppe å trekke over seg når hun ligger å hviler.








Løperen med katter kjøpte jeg mønster til når jeg var i Bergen i mai i fjor. Falt fullstendig for det :) Jeg gleder meg til det blir ferdig. Det gjennstår litt håndsøm, og lukkekant.









Katteteppet er det 3. jeg syr, og dette skal også til en snellevenn. Her er det også litt håndsøm igjen, og så skal bakstkyyet på. Dette skal quiltes, og så skal lukkekant og oppheng på.











Engleløperen har min datter Ida tegnet. Jeg har lånt englene av AnnAKa. Her gjenstår også litt håndsøm, og så er den ferdig.






Hvor lang tid jeg bruker på dette vet jeg ikke, men jeg har liksom bestemt meg for å gjøre litt ferdig før jeg begynner på noe nytt (Har eventyrteppet til AnnAKa liggende å vente :)